Biodienet
Image default
Home and Garden

Klik Klak Verhuisdozen voor elke verhuizing, opslag en transport van Verhuisboxen BV. Topkwaliteit.

Dozen om te verkassen maar ook om mee te construeren. De tijd dat een verhuisdoos alleen een opbergdoos is, is allang voorbij.

Kleren en dekbedden kun je het beste in daarvoor bestemde kledingdozen-kledingboxen doen. Deze handige kledinghangkasten van karton hebben een mogelijkheid om 40 kledingstukken op te hangen en beneden in de kast is dan nog gelegenheid voor dekbedden en kussens. Wel zo makkelijk met verhuizen dat al je kleding zo vanuit de ene kast in de andere kast gehangen kan worden zonder te verfrommelen. Het scheelt dat kleding dan niet in een vuilniszak of koffer moet worden gepropt. Een bijkomende handigheid is dat je de kartonnen kledingkast na de verhuizing makkelijk als extra hangkast kan gebruiken voor bv. je winter of zomer kleding.

In de zomermaanden gaan scholen veelal uitruimen of verhuizen en moeten de computers en schoolartikelen bewaard worden. Verhuisboxen heeft ideale barreldozen voor deze verhuizingen. Barreldozen zijn 3 keer groter dan een standaard verhuisdoos en vaak een literinhoud van meer dan 125 liter. Dit is de ideale doos, om alle grote spullen te verpakken om te verhuizen of op te slaan. Deze barrel verhuisdozen zijn niet alleen goed voor de opslag, maar ook voor containervervoer, transport en emigratie.

Kartonnen verhuisdozen zijn ook heel goed te gebruiken om enorme bouwsels te maken.

Bijvoorbeeld een labyrint van kartonnen dozen of een kasteel. Als je heel creatief bent dan kan je het karton van gebruikte verhuisdozen ook gebruiken om bijvoorbeeld een zelfportret te maken, lamp, zetel of tweewieler. In feite kun je het niet zo gek fantaseren, maar met kartonnen verhuisdozen kun je echt alles maken. Het enige wat je nodig hebt is verbeeldingskracht.

Iedereen kent wel de kartonnen verhuisdozen om te migreren en om in te pakken. Verhuisboxen BV heeft een heel eigen lijn Klik Klak verhuisdozen ontwikkeld. Deze verhuisdozen  zijn in een beweging op te zetten of in te klappen. Zonder plakband te sluiten en middels de verstevigingsband  die in het karton is meegeweven zijn deze verhuisdozen ijzersterk. De Professionele Klik Klak verhuisdozen hebben een draagvermogen van 100 kg en een stapelwaarde van 600 kg. De allersterkste verhuisdoos in Holland en Belgie.

Verhuisdozen zijn in veel verscheidene kwaliteiten en maten te verkrijgen en er zijn veel aanbieders die daarnaast nog eens gebruikte verhuisdozen aanbieden. Verhuisdozen koop je bij een erkende verhuizer, bij verhuisboxen of je kan kartonnen verhuisdozen verwerven bij de bekende bouwmarkten bijvoorbeeld de Praxis en Gamma.

Karton is een natuurproduct en daarbij zeer duurzaam en heel praktisch in recycling. Kartonnen dozen zijn niet meer weg te denken in verhuizingen, maar ook in opslag, verzending en verpakken wordt veel karton gebruikt.

Verhuismaterialen zijn ook wezenlijk bij elke verhuizing

Ameublement bescherm je het beste met professionele verhuisdekens. Deze zijn goed nuttig om net die hoekjes van je kostbare meubilering te behouden tijdens een verhuizing als er toch bijkomstig tegen een dorpel op gelopen wordt. Uiteindelijk is een verhuizing niet zonder risico.

Boeken en eetservies kun je beter in wat kleinere handzame kartonnen verhuisdozen pakken. Grote dozen zijn dan onpraktisch en zijn dan al snel te zwaar beladen. Buiten dat de doos dan niet meer te tillen is zal ook het karton het niet houden.

Op het internet zijn veel aanbieders van kartonnen verhuisdozen en de prijsverschillen zijn meestal aanzienlijk.

Bij de voorkeur van verhuisdozen is ook de maat van de kartonnen verhuisdoos van belang. Het lijkt praktisch om allemaal dezelfde maat doos te kopen voor een verhuizing, maar al snel loop je tegen bijvoorbeeld het volume van schilderijen op. Ook outfit en dekbedden nemen veel ruimte in. Het wijs om voor een verhuizing eens goed te kijken hoe je al je spullen gaat verpakken en welke maat verhuisdozen nodig zijn.

Kostbare items zoals borden en servies pak je in met noppenfolie of pakpapier.

Noppenfolie isoleert en beschermt enorm goed. Noppenfolie ook wel bubbeltjesplastic genoemd is een echt stootblok. Duw je toch per ongeluk je borden tegen een ander voorwerp, dan zullen de luchtkussentjes van de noppenfolie dit incasseren en blijft je servies heel.

Bij emigratie kun je het beste een afgesloten verhuisdoos gebruiken zonder handvatten. Door de lange reis met bijvoorbeeld een container kan er door de handvatten veel stof en vuil in de doos komen. Verhuisboxen heeft speciale volume verhuisdozen of barreldozen. Perfect voor emigreren en container vervoer. Gebruik professionele verhuisdekens voor de bescherming van al je kostbare huisraad. Verhuisdekens beschermen tegen gekras en indeuken tijdens een verhuizing.

Verhuisdozen in diverse uitvoeringen, maten en kwaliteit voor een succesvolle verhuizing.

Verhuisdozen zijn er in verschillende modellen. Je hebt de Amerikaanse vouwdoos die je met tape moet dichtplakken. Dit is een gewone kartonnen verhuisdoos met 4 flappen onder en boven. Je hebt de klassieke verhuizers verhuisdoos, die alle professionele verhuizers gebruiken. Dit is een zware zelfsluitende verhuisdoos met een 3 dubbele bodem en kan tot 5 keer hergebruikt worden. Verhuisboxen brengt het nieuwste model verhuisdoos op de markt onder de merknaam Klik Klak verhuisdoos. Deze verhuisdoos is sterker dan de klassieke verhuizers verhuisdoos. Deze verhuisdoos is in een klik op te zetten en in een klak weer plat te maken. Dit is de sterkste en meest makkelijke verhuisdoos op de Nederlandse en Belgische markt.

Voor alle creatieve uitingen van wat je allemaal met karton kan doen kijk dan eens op de site van Verhuisboxen bij nieuwsberichten. Verhuisboxen geeft alle raad voor een geslaagde verhuizing met handige verhuistips.

Ook zijn de dozen ideaal voor het verzenden van olijfolie, graviera schapenkaas, honing, balsamico zoals ze bij House of Crete doen.

 

Onze Belgische klanten kunnen veel informatie vinden over verhuisdozen, verhuisdekens en noppenfolie op Verhuisboxen.be.

Andreas van Beek

https://www.verhuisboxen.nl/verhuisdozen.html