Biodienet
Image default
Offers

Wilmink-Oosterveld: alles voor duurzaam bouwen

Om duurzame bouwwerken goed te houden en om ervoor te zorgen dat ze lang mee gaan, is het belang van onderhoud niet te onderschatten. Wilmink-Oosterveld verzorgt de grootse nieuwbouw om de hoek, maar worden ook ingeschakeld voor onderhoudsklussen door het gehele land. Wilmink-Oosterveld is een transparante organisatie: ze bouwen wat we zeggen en verkopen geen sprookjes, maar vertellen wat ze écht waar kunnen maken. Ze vinden het dan ook belangrijk om ons werk inzichtelijk te maken voor onze klanten. 

Denken aan de toekomst

Wilmink-Oosterveld bouwt panden en huizen om meer dan een leven lang mee te gaan. Denken aan de toekomst – en het klimaat – vinden zij niet meer dan logisch. Bij Wilmink-Oosterveld hameren ze op duurzame materialen en klimaatbestendige oplossingen. Ze werken altijd via Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, zijn sinds 2019 ISO 14001 gecertificeerd en gaan regelmatig om tafel met hun afvalscheider om ons afval nog beter te scheiden. Maar duurzaamheid zit ‘m ook in de keuze voor partners. Ze geven hun manier van werken graag door, kiezen onderaannemers die hier hetzelfde instaan en zoeken ze wanneer het kan in de omgeving van de bouwplaats. Dat scheelt heel wat ritjes heen en weer én dat bespaart weer veel CO2-uitstoot!

Duurzame materialen en klimaatbestendige oplossingen

Of het nu gaat om een bedrijfspand dat nog decennia mee moet gaan, of om een duurzaam huis bouwen: Wilmink-Oosterveld denkt graag mee over de mogelijkheden. Ze hameren altijd op het gebruik van duurzame materialen en klimaatbestendige oplossingen. Daarbij kun je bijvoorbeeld ook denken aan energiebesparende maatregelen, die niet alleen rendement opleveren maar ook beter zijn voor het klimaat. Ook op het gebied van duurzaam bouwen of duurzame woningen ben je dus bij Wilmink-Oosterveld zeker aan het juiste adres.

Wilmink Oosterveld

Met meer dan 40 jaar ervaring in dagelijks onderhoud, grootse nieuwbouw, chemische branche tot de sportsector is Wilmink Oosterveld van alle markten thuis.  Ze geloven niet in sprookjes en zijn open, eerlijk en transparant. Ze vertellen dus alleen wat ze écht waar kunnen maken. Wilmink Oosterveld neemt je graag mee in al zijn projecten. Zo kan je zien hoe ze werken én wat zij voor jou kunnen betekenen. Voor een overzicht van enkele projecten die zijn uitgevoerd kan je kijken op de website van Wilmink Oosterveld projecten. Ben je geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact op met Wilmink Oosterveld of vul het contactformulier in op de website.

 

https://wilmink-oosterveld.nl/