Biodienet
Image default
Offers

Uit de wind genieten van de zon

Als eenmaal het zonnetje schijnt in Nederland, trekken we allemaal massaal naar buiten toe. En dat is ook niet gek, want zo vaak schijnt de zon in de herfst en de winter niet! De eerste zonnestralen zijn dan ook echt geweldig, maar een nadeel is vaak wel dat de wind redelijk koud aanvoelt. Voornamelijk in de lente, om optimaal te kunnen genieten hebben wij de ideale oplossing, namelijk een windbreekgaas. Dit gaas is als het ware een doek die de wind tegenhoudt. Dit doek is op meerder plekken te bevestigen, maar het meest voorkomende is aan de schutting. Daarnaast is het binnen een mum van tijd vastgemaakt aan de schutting! Wil je meer weten over dit doek? Lees deze blog dan verder!

Geen koude bries meer

De eerste zonnestraling op je huid voelen altijd geweldig aan. Het zou dan zeer jammer zijn als deze zonnestralen verpest worden door een akelige wind. De wind kan het namelijk zo koud maken dat je zo snel mogelijk naar binnen heenvlucht. Een windbreekgaas is ideaal om de wind tegen te houden. Plaats het windbreekgaas op een plek waar je veel zit en je merkt snel genoeg dat de wind er niet meer doorheen komt. Zeg maar gedag tegen de akelige wind.

Zo maak je het doek vast

Een windbreekgaas is ideaal, voornamelijk omdat het doek zeer gemakkelijk op te hangen is! Daarnaast kan jij het vastmaken op de manier die jij het handigst vindt, er zijn namelijk meerdere manieren. Je kan het bevestigen aan de hand van een losse afsnijding met ingeslagen ronde ogen of een rubberen bevestiging met een touw om het doek op de juiste plek te houden. Maar een andere mogelijkheid zijn drukknopen. Deze optie is gemakkelijker, maar is niet het sterkst. Een windbreekgaas houdt dus wind tegen, maar een windbreekgaas heeft nog een voordeel, en dat is dan ook een zeer fijn voordeel. Een windbreekgaas zorgt namelijk voor meer privacy. Hierdoor kan je niet alleen genieten van het zonnetje uit de wind, maar ook nog eens met alle privacy van dien. 

 

https://www.nettenshop.nl/