Biodienet
Image default
Health

Training Ik op de kaart van Tailor You

De eeuwenoude vraag: ‘Bestaat er een perfect team’? En zo ja, waar zou zo’n team dan uit bestaan en wat zijn de voorwaarden om zo’n team neer te zetten? Of er een perfect team bestaat dat weten wij niet, dat is een vraag die niet door ons beantwoord kan worden. Wel weten wij dat er goede- en minder goede combinaties van teams bestaan. Dit heeft vaak te maken met de verschillen in gedrag van het individu. Er is een goede combinatie van persoonlijkheden nodig om een team de juiste vorm te geven. In de training ‘Team op de kaart’ van Tailor You wordt hier dieper op ingegaan, en wordt er gekeken hoe jij het beste team kan worden of vormen!

Wat leer je in de training?

Met deze training kan je voorkomen dat er bepaalde stijlen van gedrag zullen ontbreken aan je team. De vraag die centraal staat bij de training is: ‘Hoe kom je erachter hoe het team is samengesteld’? Met behulp van de teammap wordt er bij deze training achterhaald hoe het team is samengesteld, en waar de sterktes en zwaktes van de teamleden liggen. De teamleden worden met hun personalmap ingedeeld in een spectrum van Wereld van Verschil. Het resultaat van deze personalmap is een overzichtskaart waar in één oogopslag getoond kan worden hoe een groep of afdeling is samengesteld en wat voor een eigenschappen elk teamlid heeft.

Wat kan je na de training?

Na de training heb je als groep beter inzicht wat het inhoudt om een goede teamopstelling te hebben, hoe de verschillende gedragsstijlen eruit zien en waar jouw team momenteel staat in het spectrum van Wereld van Verschil. Daarnaast wordt er dialoog gestart over deze gedragsstijlen en wordt er goed gekeken naar samenstellingen van afdelingen of teams. Het is een uiterst goede manier om als team te groeien en stappen te maken. Bekijk hier de training team op de kaart.