Biodienet
Image default
Services

Per slot van rekening is er gratis parking

Als al het andere faalt, dan moet er toch een weg zijn uit die frustratie van het zoeken naar een plek om je auto te parkeren op de luchthaven van Eindhoven Aiport. Als je weet dat er ook nog eens moet betaald worden voor de luchthavenparkings of in de nabijheid ervan, dan is het soms best om eenvoudig uit te kijken naar een gratis parking die ook nog eens veilig is voor de wagen. 

Na zorgvuldig onderzoek heb ik uiteindelijk een plaats gevonden, de Tulip Inn bij Eindhoven Airport. Dit kan je misschien vreemd in de oren klinken, maar even wuiven naar de bewaker en de wagen op de parking achterlaten is een gewoonte geworden voor veel mensen. Godzijdank dat het personeel er echt niet om geeft.

En toch, zelfs al is deze parking beschikbaar, het is niet zeker dat jouw wagen niet alleen zal gelaten worden of zelfs zal weggesleept worden als hij er te lang staat omdat jij wegblijft. Deze mogelijkheid is enkel goed voor een dag of twee, niet veel langer. 

Het is niet omdat het eenvoudigweg gratis is, dat men misbruik kan maken van de parkeerplaats. En het maakt evenmin de beveiliging iets beter.

De beveiliging kijkt op de parking enkel naar de wagens van de gasten die betalen, de wagens die geregistreerd worden door de gasten die er overnachten om de vroege vluchten te nemen. Indien er iets zou gebeuren met deze geregistreerde wagens, moet het hotel opdraaien tegenover de gasten en zal hun verzekering de zaak moeten afhandelen. Maar als de parking op de eerste plaats niet zou voldoen, dan zou het hotel ook geen verantwoordelijkheid hebben tegenover die auto, gratis of niet gratis parkeren.

Nu je weet dat je er gratis kunt parkeren betekent dat nog niet dat wat je doet ook juist is en het verzekert je ook niet dat er niet zal worden ingebroken in je wagen of dat er niet een of andere vorm van vandalisme kan gebeuren. Het maakt ook het wegslepen van je auto niet illegaal of abnormaal. 

Als je op reis gaat en vertrekt vanop Eindhoven International Airport, zou je gebruik kunnen maken van de goedkoopste openlucht valetparkeermogelijkheden in de omgeving van de luchthaven van Eindhoven door Eazzypark te contacteren.

 

 

 

 

https://eazzypark.nl/