Biodienet
Image default
Architecture

Kantoor te huur

Zie je het al voor je? Je rijdt iedere dag naar je eigen kantoor in hartje Brussel. Je parkeert op je eigen plaats en start je dag met een kopje koffie in het sociale hart van het kantoorpand. Daarna start je werkdag in het zorgvuldig door jou uitgekozen interieur. Je ontvangt klanten in de vergaderruimte. Zijn ze minder mobiel? Gelukkig is jouw kantoorruimte rolstoeltoegankelijk. Klinkt dit als jouw ideale kantoorruimte? Kijk dan zeker eens bij SKEPP, want hier is jouw Kantoor te huur.

Welk kantoor kies jij?

Bovenstaande is natuurlijk slechts een voorbeeld. Het aanbod bij SKEPP is namelijk erg groot. Of je nu kantoorruimte zoekt in Brussel, Mechelen of misschien in Aalst, Geel of Brugge. In alle steden heb je de keuze uit diverse kantoorpanden, kantoorruimtes of een flexibel kantoor. Het is maar net welke ruimte jouw voorkeur heeft. De verschillende opties kun je gemakkelijk selecteren. Een kijkje nemen? Dat kan online via een virtuele tour en door de kwalitatieve foto’s en video’s te bekijken. Plan daarna simpelweg jouw rondleiding in de online agenda. De experts van SKEPP voorzien je graag van het beste advies op maat. Op die manier weet je zeker dat je straks iedere dag naar jouw ideale werkplek rijdt.

Advies van experts

Inmiddels heb je jouw ideale kantoor gevonden en ben je voornemens het te huren. Dan is het nog de vraag hoe je het maximale uit de ruimte haalt. Dit kan bijvoorbeeld door het op de juiste manier in te richten. Een praktische inrichting zorgt ervoor dat jij geen hoekje onbenut laat. Wel wil je vanzelfsprekend de juiste uitstraling creëren met je interieur. Dit is nog een hele kunst. Aan te raden is om hierover advies in te winnen bij de experts van SKEPP. Naast hulp bij het vinden van een kantoorruimte biedt SKEPP namelijk een inspirerend design inrichtingspakket. In deze Officeplanner zit onder andere meubilair naar keuze. Binnen één week is dit op locatie en klaar voor gebruik. Lekker flexibel dus! Ideaal voor gepersonaliseerde inrichting, ook wanneer je kantoorruimte op projectbasis huurt.

https://skepp.com/be/