Biodienet
Image default
Business and Services

Ideale congreslocatie in Amsterdam

De meeste congressen lijken erg op elkaar. Hoe erg u ook probeert het uniek te doen lijken, de basis blijft meestal hetzelfde. Dit komt door het vertrouwde gevoel wat het geeft. U heeft een congres altijd zo ingedeeld, dus waarom het anders doen? Echter blijft de wens naar het uniek willen zijn lonken. Mocht u dit willen uitvoeren moet u vanaf nul beginnen en ook bereid zijn het helemaal anders aan te pakken. Weg van het verleden en oude successen.

Nadat u een compleet andere insteek voor het congres heeft gevonden is het tijd voor een ander essentieel onderwerp: de locatie. Want indien deze niet past bij de nieuwe stijl werkt dit elkaar alleen maar tegen.

12 zalen, uitstekende faciliteiten

Bij een uniek congres hoort een unieke locatie. Bent u opzoek naar een bijpassende congreslocatie in Amsterdam? Denk dan eens aan Van der Valk. Wellicht naar uw idee vertrouwd en niet per definitie uniek, maar Van der Valk Amsterdam bewijst u het tegendeel. Met 12 verschillende zalen, met allen uitzicht over de Amstel, is er voor ieder wat wils. De faciliteiten zijn echter van hoge kwaliteit zoals u van Van der Valk gewend bent.

Denk aan geluidswerende wanden en akoestische plafonds, een beamer met projectiescherm of LCD-scherm, een draadloos Clickshare systeem en een professionele geluidsinstallatie. Daarnaast is het hotel perfect te bereiken met de auto en is er een parkeergarage beschikbaar voor de gasten. Voor genodigden die met het openbaar vervoer komen ligt metrostation Overamstel op 5 minuten lopen.

Wilt u meer informatie over de zaalverhuur bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Neem dan contact op met het salesteam. Zij informeren u graag over alle mogelijkheden en aanvullende vergaderarrangementen.

https://www.vandervalkamsterdam.com/