De slotenmaker en de kunst om een slot te ontsluiten

Een slotenmaker – dit woord doet meestal enkel een belletje rinkelen als er ergens een sleutel verloren is. Het is een van de normale menselijke behoeften om zijn kostbare bezittingen weg te bergen. Sinds onheugelijke tijden hebben sleutels en sloten integraal deel uitgemaakt van de menselijke activiteit en vaak in de geschiedenis heeft men sleutels verloren, misplaatst of heeft men ermee geknoeid. Maar hoe doet men nu een slot open zonder sleutel ? En dit is nu het ogenblik waarop een slotenmaker tevoorschijn komt.

De slotenmakerij is veranderd van een kunst in een wetenschap, en in een voltijdse zaak voor vele mensen en bedrijven over de hele wereld. Er is zelfs een Nederlandse vereniging voor slotenmakers, die een certificaat afleveren aan mensen in dit beroep, op basis van hun vaardigheden.

In het geval dat men zichzelf heeft buitengesloten uit zijn woning of zijn wagen, dat men de combinatie van zijn kluis vergeten is, enz…, kan een gecertificeerde slotenmaker redding brengen. Een gespecialiseerde auto slotenmaker betekent opluchting bij verloren, gebroken of defecte autosleutels; en een slotenmaker voor noodgevallen zorgt ervoor dat hij er in een mum van tijd bij is, waar er ook problemen zijn!

Recent echter biedt een slotenmaker ook tal van andere gespecialiseerde diensten aan bij bedrijven en instellingen, naast het verstrekken van de standaard dienstverlening van het ontsluiten van sloten. Deze gecertificeerde technici kunnen ook helpen om de beveiliging van woningen en bedrijven te waarborgen, door een beveiligings-audit uit te voeren en een voorstel voor een nieuw afsluitsysteem te doen.  

Ze bieden niet alleen opluchting bij verloren sleutels, maar ze produceren en installeren tevens systemen die zorgen voor de veiligheid en de beveiliging van zowel particulieren als bedrijven. Deze service geldt ook voor voertuigen, maar dat is een specialiteit van sommige bedrijven en individuele slotenmakers. Het is echter essentieel om te weten dat als iemand buitengesloten wordt, of er nieuwe sloten moeten geplaatst worden, men het best een gecertificeerde slotenmaker moet oproepen.

Locksecure biedt zijn diensten aan bij een geval van buitensluiten, zowel in de woning, het bedrijf als met de wagen en dit 24 uur op 24 uur. Voor meer informatie klikt u op de volgende link: 

Wij zijn vooral in de Randstad actief, maar ook zuidelijker en streven naar de beste service mogelijk. Als een slotenmakerservice in Tilburg, Breda of omstreken zoekt, kunt u contact maken via onze regionale website zoals: www.slotenmaker-security.nl/slotenmaker-tilburg. Voor alle problemen met beveiliging en sloten staan we paraat om u te helpen.

 

 

http://www.locksecure.nl/